Elbit

NPG leverer stands som sikrer at du skiller deg ut på messen

 

NPG hjelper deg med standløsningen til Elkjøp sin lukkede messe; Elbit. Elkjøp samler sine selgere en gang i året for å se og lære om de nyeste produktene på markedet, før de havner i butikkhyllene. Elbit messen arrangeres to ganger i året, og er en opplæringsmesse for selgerne hos Elkjøp. Messen avholdes på The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. På messen får du et innblikk i de nyeste produktene og trendene på markedet innen forbrukerelektronikk.

 

Lønnsomme opplevelser

Vår styrke er å skape unike messestands som formidler ditt budskap, forsterker din merkevare, og legger til rette for de engasjerende opplevelsene som skaper lønnsomme møter mellom mennesker. Vi leverer messestands med tydelig og klart budskap med gode eksponeringer av produkter til messen. NPG er markedsledende innen messekommunikasjon, design og bygging av stands. Vi har et bredt kundespekter og jobber daglig med mange ulike målgrupper, organisasjoner, merkevarer og utstillere. Vi tilbyr alle våre kunder samme høye kvalitet uavhengig av størrelsen på prosjektet.

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen