Førsteinntrykk – du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din!

You never get a second chance to make a first impression…

Standen din er ofte kundens første møte med din bedrift. Vi hjelper deg å finne den aller beste måten å presentere ditt firma og dine produkter og tjenester på, slik at kundens førsteinntrykk gir grobunn for videre kontakt og salg.

 

Du får aldri en ny mulighet til å skape et førsteinntrykk. Enten bevisst eller ubevisst gjør vi oss opp meninger basert på førsteinntrykket. Vi danner et førsteinntrykk i løpet av et tiendels sekund, og det samme gjelder et merkenavn eller en messestand. Ha en plan for hvordan du skal fremstå og hvordan du ønsker de besøkende velkommen inn på standen.

Våre tips til en vellykket messedeltakelse

NPG jobber engasjert og kontinuerlig for en utvikling av lønnsomme møteplasser. Se våre beste tips for en vellykket messedeltakelse. Hvordan engasjere de besøkende på messen eller hvordan generere gode, kvalifiserte leads er temaer vi er opptatt av for at våre kunder skal få mest ut av sin messedeltakelse.

 

Ønsker du help til din messedeltakelse?

NPG er en internasjonal aktør i messe- og eventbransjen med over 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Frankfurt og Budapest. NPG har stor ambisjon innen utvikling av opplevelsesbasert kommunikasjon. Gjennom kompetansedrevet virksomhet skal vi være en drivende kraft i kunders forretningsutvikling og verdiskapende opplevelser. Vi brenner for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen