HOMSEC – internasjonal sikkerhets- og forvarsmesse

NPG på sikkerhets- og forsvarsmesse i Madrid

The International Exhibition of Security & Defence Technologies (HOMESEC) er et viktig messe for sikkerhets- og forsvarsindustrien. Denne gangen ble den arrangert i Madrid. På HOMSEC messen ønsker man å utforske nye forretningsområder og å dykke dypere ned i nye, teknologiske utfordringer, og å bruke dette til å forbedre sikkerhets- og forsvarssektoren. Noen av temaene som tas opp er cybersecurity, digital utvikling og implementering av ny teknologi og kunnskap.

 

NAMMO på utstillerlisten

NAMMO er et internasjonalt konsern innen forsvarsindustrien med kjernevirksomhet innen produksjon av ammunisjon, rakettmotorer, romfartsprodukter, og leveranse av tjenester på demilitarisering. HOMSEC er en av flere messer som NAMMO deltar på for å bygge nettverk, møte eksisterende og potensielle kunder og samarbeidspartnere, og for å fremme sine virksomheter i øvrige land. Les mer om messekonseptet til NAMMO. 

HOMSECHOMSEC

Lønnsomme møter

NPG er markedsledende innen messekommunikasjon, design og bygging av stands. Vi har et bredt kundespekter og jobber daglig med mange ulike målgrupper, organisasjoner, merkevarer og utstillere. Vi tilbyr alle våre kunder samme høye kvalitet uavhengig av størrelsen på prosjektet. Vår styrke er å skape unike messestands som formidler ditt budskap, forsterker din merkevare, og legger til rette for de engasjerende opplevelsene som skaper lønnsomme møter mellom mennesker.

 

Send oss en forespørsel

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden .

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen