Karriere

Spennende stillinger i messe- og eventbransjen

Hos oss står både kompetanse og personlighet høyt, og dersom du har disse egenskapene, vil vi gjerne snakke med deg! Du trigges av å se muligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten. Vi har flere spennende stillinger, og søker etter Event Manager, Prosjektleder – events/kongress og Prosjektleder – messestands

 

Her kan du søke på våre ledige stillinger

Hvorfor jobbe i NPG?

NPG er en internasjonal aktør i event- og messebransjen med over 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Frankfurt og Budapest. Gruppen omsetter for over 150 millioner norske kroner.
NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser. Med over 650 årlige prosjekter, kontorer i Europa og et globalt partnernettverk, er NPG er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner globalt.
I NPG brenner vi for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere.


Vi ønsker å jobbe med de beste i bransjen!

Vi ser spesielt etter deg som har erfaring innen messer, events, konseptutvikling og standdesign. Ønsker du å være en del av et ekspansivt og utfordrende miljø? Ønsker du å bidra til både din egen og NPG’s vekst?

 

Interessert?

Last opp din CV under eller kontakt vår Sales & Marketing Director Lars V. Furset.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding

Legg ved din CV

Til toppen