Nortura PROFF roser NPG for høy kvalitet i alle ledd

Her kan du lese hva Nortura PROFF har å si om samarbeidet med NPG i forbindelse med deres stand på SMAK messen

«I NPG fikk vi ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner som både utfordret oss, og lot seg bli utfordret. Vi regner oss selv en krevende kunde, og var derfor på jakt etter en partner som kunne levere på våre store (og til tider urimelige) ambisjoner.

NPG, ved Halvor Krossen og Henriette Fossnes, overleverte konsekvent høy kvalitet i alle faser av prosjektet fra det konseptuelle og designmessige, til det tekniske og praktiske. Vi fikk god oppfølging under hele prosjektet både før og etter messen, og ble spesielt tatt godt vare på under gjennomføringsfasen. De hang med på leken, ga oss fleksibilitet underveis, var detaljbevisste samtidig som de passet på det overordnede.

Messen vi gjennomførte varte i en uke, var vårt største åpne kundearrangement noensinne, og involverte hele organisasjonen, hvor Halvor og Henriette ble en naturlig del av vårt interne messeteam. Vil igjen takke igjen for det fantastiske arbeidet deres i forbindelse med SMAK, og ser fram til vårt neste samarbeid!»
Minh Dinh Tran, Designer & Kaospilot, Nortura PROFF

 

Sjekk ut bilder fra SMAK messen 2014 her!

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen