Nye rekorder for NPG på Nor-Shipping 2013

NPG leverer rekordmange stands til Nor-Shipping 2013

Nor-Shipping åpnet tirsdag 4. juni, og nærings- og handelsminister Trond Giske og kronprins Haakon Magnus kastet glans over arrangementet.

Nor-Shipping er en av verdens viktigste shippingmesser. Her møtes representanter fra internasjonal maritim industri til utstillinger, konferanser, debatter og nettverksbygging.

Det er ca 450 stands på messen, og NPG setter rekord med levering av hele 90 standprosjekter til selskaper fra hele verden.

NPG har prosjektert, designet og produsert svært mange kvalitetsstands som vi er stolte av, og har veldig mange norske og internasjonale fornøyde kunder. NPG har virkelig satt sitt kvalitetsstempel og positive preg på store deler av arrangementet!

Vi håper at våre kunder og samarbeidspartnere har en lønnsom og aktiv Nor-Shipping uke, og kan samstemme i at NPG’ere er humørfylte engasjerte folk med god kompetanse, høy integritet og profesjonell gjennomføringsevne.

Med rekordmange stands setter Norwegian Promotion Group et stempel på hele utstillingen, og bidrar i stor grad til verdiskapende opplevelser og engasjerende møteplasser for utstillere og kunder. Vi har også utviklet og jobbet med design og løsninger til flere at arrangementets viktige fellesområder og eventer gjennom Nor-Shipping Campus på Rådhusplassen, Nor-Shipping portaler til Tjuvholmen, områder som Venture park og Amfi på Norges Varemesse, sier Stig Kristiansen, administrerende direktør i NPG.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen