ONS Insight

Hold deg oppdatert med ONS Insight

I dag arrangerte ONS informasjonsmøte til alle som har en tilknytning til messen som avholdes 27. – 30. august i Stavanger. Frokostmøte ble holdt på MESH i Oslo, og eventet ble åpnet av Olje- og Energiminister Terje Søviknes. NPGs Sales Manager Patrick Berger var tilstede for å møte utstillere innen olje og gass siden NPG har mange viktige kunder som deltar på årets messe.

 

Hva skjer på ONS 2018?

Basert på årets ONS-tema innovasjon, vil ONS 2018 fokusere på trender innen energimarkedet, geopolitiske risiko, ledelse som stimulerer til innovasjon og grunnleggende skift i forretningsmodeller. På frokostmøtet var den en fin presentasjon av ONS 2018-programmet, og hva som er nytt av året året. Noen av nyhetene er scene dediktert til utstillerne, egen sone for digitalisering, B2B møtefasiliteter, og en egen ONS app med «B2B matchmaking» og fotoboks. 

Agenda

Terje Søviknes

Minister of Petroleum and Energy

Energy & innovation – where are we?

 

Tor W. Andreassen

Professor of Innovation at NHH

An overview of ONS 2018

 

Leif Johan Sevland

President and CEO of the ONS Foundation

 

Tidligere prosjekter på ONS

Forrige ONS overgikk alle forventninger, og vi i NPG leverte over 40 prosjekter på den anerkjente messen! Her kan du lese mer om prosjektene vi leverte.

Har du alt klart til ONS? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Vi er en av de fremste innen konseptutvikling, 3D skisser og bygging av stands til ONS og leverer 40 prosjekter på årets messe. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen