Nortura PROFF

Når: 7. – 10. februar, 2017
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Halvor Krossen
Designer: Henriette Fox

 

Nortura PROFF kåres til beste stand på SMAK 2017

SMAK messen med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned mye arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand. Denne gang var det Nortura PROFF som trakk det lengste strået.

 

En kreativ prosess

Designer Henriette Fox og prosjektleder Halvor Krossen hadde gleden av å utvikle et eksepsjonelt standkonsept i samarbeid med Nortura PROFF. Nortura ønsket seg en låve, og NPG tok med seg denne grunntanken videre, og hadde frie tøyler til å være kreative. Prosessen har vært svært spennende og dynamisk, hvor stand og innhold hele tiden har beveget seg mot et fantastisk sluttresultat, takket være den unike synergien mellom alle involverte.

Se juryens begrunnelse her

 

Fotobar

For å trekke og engasjere de besøkende til standen, hadde Nortura PROFF i samarbeid med Fotobaren en «utedo-fotobås». Her kunne forbipasserende, gjester, seminardeltagere, kunder og samarbeidspartnere besøke standen å ta bilde på utedoen som ble bygget av NPG. Formålet var blant annet å øke antall deltagere som interagerer med standen, og øke Nortura PROFFS tilstedeværelse og synlighet på sosiale medier. 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen