Beste stand på World Routes

Når: 24. – 27. September 2016
Hvor: Chengdu, Kina
Prosjektleder:  Lars Furset
Designer: Bendik Skilbrei

 

World Routes  – møteplassen for nettverksbygging

World Routes 2016 er verdens største møteplass for flyplasser, flyselskaper og leverandører til reiselivet. På messen har man sjansen til å styrke relasjonene til eksisterende samarbeidspartnere og å jobbe strategisk med å skaffe nye. Dette kan være nye flyselskaper, eller aktuelle leverandører. Messen er en viktig arena for Avinor, og det fokuseres på aktiv møtevirksomhet gjennom hele dagen, samt middager med potensielt viktige samarbeidspartnere. 

 

Avinor vinner beste stand på World Routes

For første gang på reiselivsmessen «World Routes», har delegatene kunnet stemme på standen de likte best i utstillingen. Konkurransen, som var ny av året, ble opprettet for å belønne kreativitet og innovasjon blant utstillerne. Alle delegatene på utstillingen kunne stemme via sin Routes app. Vinneren var Avinor Oslo, og vi i NPG leverte standen! 

 

Mest besøkte stand på messen?

Det var et enormt trykk på standen, og NPG og Kjell Tore’s Mat gjennomførte hele 3000 serveringer på 3 dager! Kaffe og kanelboller til frokost, og laks m.m til lunsj. Vår salgs- og markedssjef Lars Furset, kokkene fra Kjell Tore’s mat, serveringspersonalet og Avinor-teamet gjorde en kjempejobb, og sørget for at alt gikk knirkefritt. Det ble en fantastisk messe, både for kunden og oss i NPG.  

Sjekk ut standen vi designet og leverte til Avinor på World Routes 2017! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen