BETT 2016

Når: 20.-23. Januar
Hvor: Excel London
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Henriette Fossnes

Om messen

BETT er verdens ledende arrangement for undervisningsteknologi, og viser det siste innen teknologi som kan brukes i undervisningsøyemed.

 

The Norwegian Classroom

Under Bett 2015 gikk en gjeng norske bedrifter for første gang sammen om en norsk paviljong. IKT-Norge, interesseorganisasjonen for IKT-næringen, valgte NPG som samarbeidspartner og standbygger på teknologimessen BETT i London i 2016. 

Bett er en ledende messe for læringsteknologi, og målet til «The Norwegian classroom» er å vise kvaliteten og styrken i det norske markedet. Under messen vil norske og internasjonale gjester kunne besøke de omkring 16 edtech-bedriftene som til sammen utgjør «The Norwegian Classroom». NPG koordinerte og hadde kontakten med, herunder Conexus, Kahoot, Oppad, Moava, Kikora, Creaza, Mobilskole, Gyldendal, ATEA, Aschehoug, Cappelen Damm, Visma, It’s learning, Skill, Cyberbook og Clarify.

Les mer om The Norwegian Classroom HER

img_1740
img_1744
img_1771
img_1775

NPG med god erfaring knyttet til paviljonger og fellesstands

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljør, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen