BETT show

Når: 24-27 januar 2018
Hvor: ExCel London
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Paulina Grychowska

 

Bett Show – viktig arena for bransjen

Den norske læringsteknologi-næringen er i sterk vekst, og har fått stor anerkjennelse internasjonalt. BETT Show på ExCel i London er en viktig arena for bransjen å komme i kontakt med internasjonale aktører, og fremme norsk læringsteknologi. BETT Show er verdens ledende møteplass for undervisningsteknologi, og viser det siste innen teknologi som kan brukes i undervisningsøyemed. Messen arrangeres årlig i London, og trekker ca. 40.000 deltakere hvorav 1500 av disse er fra Norge. 

 

The Norwegian Classroom

NPG hadde gleden av å designe og bygge fellespaviljongen «The Norwegian Classroom» for oppdragsgiver Oslo Edtech Cluster.  Fellesstanden bestod av 12 selskaper, herunder CappelenDamm, Creaza, FamWeek, Gyldendal, Inspera, Kikora, Kommuneforlaget, LearnLab, Mobilskole, No Isolation, Skooler og TapBookAuthor/Lesemeister

 

Offisiell video fra arrangøren

 

Bilder av The Norwegian Classroom

Planlegger du en messestand? 

NPG har et ledende kompetansemiljø innenfor design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og skisser på standløsning. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen