Norsk fellesstand på BETT Show

Når: 20. – 23. januar
Hvor: ExCel London
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Henriette Fossnes

 

Om BETT Show

British Education and Training Technology Exhibition (BETT) er verdens ledende messe for læringsteknologi. Messen arrangeres årlig på ExCel i London, og de besøkende består av lærere, skoleledere og utdanningsmyndigheter fra hele verden. 

 

The Norwegian Classroom

På oppdrag fra IKT-Norge, stod NPG bak konseptutvikling, design og bygging av den norske fellesstanden «The Norwegian Classroom». IKT-Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for å styrke de overordnede rammebetingelsene for det digitale næringslivet. Målet med paviljongen var å vise kvaliteten og styrken i det norske markedet. Standen bestod av hele 16 edtech-bedriftene som til sammen utgjorde «The Norwegian Classroom». NPG koordinerte og hadde kontakten med, herunder, Conexus, Kahoot, Oppad, Moava, Kikora, Creaza, Mobilskole, Gyldendal, ATEA, Aschehoug, Cappelen Damm, Visma, It’s learning, Skill, Cyberbook og Clarify.

 

img_1740
img_1744
img_1771
img_1775

Skal du arrangere en fellesstand? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen