The Norwegian Classroom

Når: 24. – 27. januar
Hvor: ExCel London
Prosjektleder: John Vanneid
Designer: Henriette Fossnes Fox

 

H.K.H. Kronprins Haakon åpner den norske paviljongen på BETT 2017

H.K.H. Kronprins Haakon foretar den offisielle åpningen av paviljongen «The Norwegian Classroom» når den norske læringsteknologi-næringen samles på BETT 2017 i London. Messen er en av verdens største møteplasser for læringsteknologi, og arrangeres årlig. På messen får 40 000 deltakere oppleve det nyeste innen læringsteknologi.

 

NPG leverer den norske paviljongen for tredje gang

NPG og prosjektleder John Vanneid har for tredje gang levert «The Norwegian Classroom». Standen fikk i år, som tidligere, mye oppmerksomhet på grunn av sitt flotte design. Den norske fellespaviljongen «The Norwegian Classroom» er på plass for tredje år på rad og består av 11 selskaper. Disse selskapene representerer bredden i denne unge, norske næringen. En felles norsk tilstedeværelse, støttet av Innovasjon Norge, vil skape bedre synlighet og merverdi for de enkelte selskapene. Den norske læringsteknologi-næringen er i sterk vekst og har etterhvert fått stor anerkjennelse internasjonalt. På kort tid har næringen vokst til over 60 norske selskaper. Næringen har godt over 140 millioner brukere i hele verden.

 

 

Prins Andres og Kronprins Haakon besøker standen på BETT Show

Royalt rush: Her spør prins Andrew ut norske gründere om produksjonslinja

 

NPG med god erfaring knyttet til paviljonger

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen