Møte- og Eventbørsen 2016

Når: 28. januar 2016
Hvor: Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Prosjektleder: Kristian Lerø
Designer: Bendik Skilbrei

Møte- og Eventbørsen arrangeres av bransjeorganisasjonen HSMAI, og samler kunder og bransjen til årets viktigste møtedag med det formål å inspirere og skape nye muligheter. I forbindelse med fornyelsen av Møtebørsen, som er blitt Møte- og Eventbørsen, bistod NPG med design og visualisering av bransjedagen i januar.

En vellykket Møte- og Eventbørs i 2016 skaper nytt og spennende samarbeid i 2017

Som resultat av et vellykket samarbeid om HSMAI Møte- og Eventbørsen 2016, har den internasjonale medlemsorganisasjonen HSMAI Region Europe og Norwegian Promotion Group inngått et samarbeid om å videreutvikle og styrke arrangementet, og deretter bringe det norske konseptet til andre europeiske land. Først ut er Tyskland, hvor også NPG har ett av sine kontorer.

– HSMAI Møte- og Eventbørsen er et velprøvd konsept, som i et par tiår alt har vært arrangert i Norge, der neste års Møte- og Eventbørsen går av stabelen i Den norske opera og ballett i Bjørvika i Oslo 25. januar. Deretter skal HSMAI Møte- og Eventbørsen også arrangeres på andre europeiske markeder, forteller Ingunn Hofseth, som er administrerende direktør i HSMAI Region Europe.

 

Her kan du lese mer om samarbeidet

Her kan du se film fra Møte- og Eventbørsen

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen