LAB

Når: 2014
Hvor: Norges Varemesse
Prosjektleder: John Vanneid, Siri Bentsen, Jon Atle Sandbakken, Halvor Krossen
Designere: Bendik Skilbrei og  Henriette Fox

 

Førsteinntrykket er avgjørende

Skill deg ut på LAB messen med en gjennomført stand med et tydelig og klart konsept. LAB messen arrangeres 16. – 18. oktober på Norges Varemesse, og er møteplassen for ulike fagmiljøer og sektorer tilknyttet laboratorievirksomhet.

 

LAB messen avholdes hvert 4. år

LAB messen ble sist holdt i 2014, og nå skal messen endelig arrangeres igjen på Norges Varemesse. Messen er dedikert til alle innen laboratoriebransjen; leverandører og produsenter av laboratorieutstyr, både instrumenter, reagenser og forbruksmateriell. De besøkende kommer for å teste og se på instrumenter, utstyr og forbruksmateriell, og diskutere løsninger med produktspesialister.

 

Erfaren partner med 650 prosjekter årlig

NPG er en internasjonal aktør i messe- og eventbransjen med over 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Frankfurt og Budapest. NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser. Med over 650 årlige prosjekter, kontorer i Europa og et globalt partnernettverk, er NPG er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner globalt. Vi hjelper deg med å engasjere de besøkende på årets messe. Se et knippe utvalgte prosjekter fra tidligere LAB messe. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen