Miljø & Teknikk på Telenor Arena

Når: 19. – 21. april 2016
Hvor: Telenor Arena, Fornebu
Prosjektleder:  May Britt H. Bjerke og Katrin Andersen

 

Registrering og deltakerhåndtering på messe

Miljø & Teknikk er den største kommunaltekniske messen i Norge. Miljø & Teknikk omhandler alt innen bygg og eiendom, vann og avløp, vei og uteområder, IKT-verktøy, samt avfall og gjenvinning. 

Messen er dedikert til alle som arbeider med kommunaltekniske oppgaver, og består av en utstilling i tillegg til en rekke faglige og sosiale aktiviteter med seminarer, konkurranser og underholdning.

NPG hadde ansvar for registreringen av utstillere og besøkende til messen, samt planlegging av seminarrom og inngangsportal på Miljø & Teknikk.

 

Kundereferanse

«NPG var en viktig samarbeidspartner for messen Miljø & Teknikk. De var løsningsorienterte og kreative i sine forslag, og fulgte opp med solid gjennomføring. De leverte det de lovet til avtalt pris, og bidro til et høyt nivå på teknisk og praktisk gjennomføring av messen. De hadde blant annet ansvar for forhåndsregistrering, registrering «on-site» og adgangskontrollen, og evalueringen blant de besøkende viser at dette fungerte nærmest perfekt».

Torbjørn Vinje, prosjektleder for Miljø & Teknikk

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events og messer enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen