Møllerens Inspirasjonsdag

Når: 14. september 2017
Hvor: Oslo
Prosjektleder: Kristian Lerø

 

Viktig møteplass for faglig påfyll og inspirasjon

Møllerens Inspirasjonsdag arrangeres for tredje år på rad av Norgesmøllene. NPG har vært med helt fra idéstadiet, og utviklet et skalerbart konsept som ivaretar kundens målsettinger. Arrangementet har hatt en stabil vekst siden 2015 og etablert seg som en viktig møteplass og arena for faglig påfyll og inspirasjon for sentrale aktører som jobber med mel- og kornbaserte produkter innen bakeri, dagligvare, industri og storhusholdning.

 

Årets tema – den gode smaken

Møllerens Inspirasjonsdag er et event med fagkonferanse på dagtid og middag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris på kvelden. Tema for årets konferanse var den gode smaken. Hva er det, og hvordan etableres smakspreferanser i bransjen? Ambisjonen for arrangementet er at deltakerne etter denne dagen har fått med seg inspirasjon, ny kunnskap og ord til ettertanke. Programmet skal være variert, med inspirerende foredragsholdere fra inn- og utland.

 

NPG – event partner

NPGs tjenester inkluderer: konsept, innhold og programarbeid. Identifisering, booking og oppfølging av lokaler, artister og foredragsholdere. Teknisk produksjon, herunder lyd, lys og bilde. Kommunikasjon og markedsføring. Registreringsløsning for deltakere. Fremdriftsplaner, prosjektering, gjennomføring og evaluering.

Pogo Pops @ Møllerns Inspirasjonsdag
Øyvind Andersen @ Møllerens Inspirasjonsdag 2017
Arthur Potts Dawson @ Møllerens Inspirasjonsdag 2017
20170914_090748

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen