Beste stand på Eliaden

Når: 31.mai til 2.juni 2016
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektleder: Jon Atle Sandbakken

 

Beste stand

For andre gang bygger NPG «beste stand» på Eliaden. Denne gangen var det utstiller J.S. Cook som fikk prisen i kategorien «beste stand under 50kvm». Vi gratulerer J.S Cook med den flotte anerkjennelsen! Ved kåringen av beste stand er det flere kriterier som ligger til grunn for avgjørelsen. Det er kombinasjonen av standens utforming, kreativitet, profilering, presentasjon av produkter og løsninger, stand betjening og markedsstrategier for arbeid i forkant av messen som f.eks kundeinvitasjoner, registrering og oppfølging.

 

God utnyttelse av standarealet

Juryen begrunner avgjørelsen med at standen fanger raskt oppmerksomheten blant de øvrige standene på messen. «Logofarger er brukt gjennomgående, samtidig som standarealet er utnyttet meget bra. Måten produktene er presentert på gjør standen godt egnet som markedsplass. Standbetjeningen er både imøtekomne og har gode produktegenskaper. Standen representerer selskapet på en god måte». 

Her finner du mer informasjon om kåringen av beste stand på Eliaden 2016. 

 

NPG leverte også beste stand på Eliaden i 2014 

Vi stod også bak konseptutvikling og bygging av standen til Thermo-Floor AS som vant pris i kategorien «beste stand under 50 kvm» på Eliaden i 2014.

Her kan du lese mer om begrunnelsen av juryen. 

 

Skal du delta på Eliaden 2018?

Sjekk ut prosjektene vi leverte til forrige Eliaden. 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen