Offshore Technology Days (OTD)

Når: 19-20. oktober 2016
Hvor: Sotra Arena, Bergen
Prosjektleder: Jon Atle Sandbakken og Halvor Krossen

 

Om messen

Offshore Technology Days (OTD) er Norges største årlige oljemesse. Messen rundt 400 utstillere og 15.000-20.000 delegater, inklusive 2000 studenter. Under slagordet «We are the Norwegian Continental Shelf» er OTD en viktig arena for hovedleverandører, så vel som mindre leverandører, til norsk offshoreindustri.

 

NPG på plass i Bergen

NPG har mange års erfaring med å levere stands til OTD, både i Bergen og i Stavanger. Årets messe var intet unntak, og vi var tilstede for å sørge for en knirkefri gjennomføring for våre kunder. Vi leverte standprosjekter i forskjellige størrelser og prisklasser til blant annet Glava, Kwintet Norge (Wenaas), Franzefoss, J.S. Cock, Symetri, Otto Olsen, This is Envisage og Dacon. Flere av disse har vi levert til i flere år, og vi håper å kunne bistå alle nevnte kunder på OTD i 2017.

Vi takker våre kunder Glava, Kwintet Norge (Wenaas), Franzefoss, J.S. Cock, Symetri, Otto Olsen og Dacon for et godt samarbeid!

Utstiller på OTD?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden .

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen