SMAK 2014

Når: 3. – 7. februar 2014
Hvor: Norges Varemesse, Lillestrøm
Prosjektleder: Halvor Krossen, Jon Atle Sandbakken, John Vanneid
Designer: Henriette Fossnes, Paulina Grychowska, Sture Fagerland, Bendik Skilbrei

 

Om messen

SMAK er Nordens ledende møteplass i sitt slag. Her kan du oppdage det nyeste fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører og la deg inspirere av tidsaktuelle foredrag og opplev nasjonale og nordiske kokkekamper. SMAK 2014 var en stor suksess for både NPG og våre kunder, og vi leverte flere flotte stands til messen. Vi designet og bygget blant annet en stilig stand for Nortura PROFF, som virkelig skilte seg ut i mengden.

 

npg_smak_469

Kundereferanse

«I NPG fikk vi ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner som både utfordret oss, og lot seg bli utfordret. Vi regner oss selv en krevende kunde, og var derfor på jakt etter en partner som kunne levere på våre store (og til tider urimelige) ambisjoner.

NPG, ved Halvor Krossen og Henriette Fossnes, overleverte konsekvent høy kvalitet i alle faser av prosjektet fra det konseptuelle og designmessige, til det tekniske og praktiske. Vi fikk god oppfølging under hele prosjektet både før og etter messen, og ble spesielt tatt godt vare på under gjennomføringsfasen. De hang med på leken, ga oss fleksibilitet underveis, var detaljbevisste samtidig som de passet på det overordnede.

Messen vi gjennomførte varte i en uke, var vårt største åpne kundearrangement noensinne, og involverte hele organisasjonen, hvor Halvor og Henriette ble en naturlig del av vårt interne messeteam. Vil igjen takke igjen for det fantastiske arbeidet deres i forbindelse med SMAK, og ser fram til vårt neste samarbeid!»

Minh Dinh Tran, Designer & Kaospilot, Nortura PROFF

 

Galleri

Vi leverte også en rekke andre flotte prosjekter som du kan se i galleriet under:

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen