TSF Fellesseminar

Når: 27. og 28. januar 2017
Hvor: Quality Hotel Expo på Fornebu
Prosjektleder: Katrin Andersen

 

TSF Fellesseminar for tannlegespesialister

NPG har igjen hatt ansvaret for Tannlegespesialistenes Fellesorganisasjon (TSF) sitt Fellesseminar for tannlegespesialister. Fellesseminaret var åpent for tannlegespesialister, spesialistkandidater og ellers alle interesserte tannleger. Seminaret ble i år holdt på Quality Hotel Expo på Fornebu, i slutten av januar. Et av temaene for konferansen var: «Antibiotikaresistens – politisk problem i klinisk hverdag» og siste post på programmet lørdag var en debatt om hva tannlegene kan bidra med for å begrense/redusere forekomsten av antibiotikaresistens.

 

NPG gjennomførte arrangementet

Etter en vellykket første seminardag samlet deltakerne seg til en hyggelig 3-retters festmiddag på fredagskvelden med underholdning og god stemning. Det var over 230 deltakere påmeldt og med forelesere, gjester og representanter for 17 utstillere , var det over 300 personer tilstede. NPG tok seg av alle praktiske detaljer under arrangementet, alt fra registrering av deltakere, booking av hotellrom, planlegging av middag med underholdning, innkjøp av gaver til foreleserne, utarbeidelse av kjøreplan til selve gjennomføringen.

Trenger du en profesjonell partner til ditt event? 

Vi har over 30 års fartstid i bransjen, og leverer alt du kan forvente av en profesjonell arrangør, pluss litt til. Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen