VVS-dagene

Når: 19. – 21. oktober, 2016
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Halvor Krossen & Jon Atle Sandbakken
Designere: Bendik Skilbrei, Paulina Grychowska & Henriette Fox

 

Om VVS-dagene

VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS-teknikk, og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. VVS-dagene presenterer det siste innen teknologi og utvikling for bransjen med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

 

Messen er en arena for fremtidige produkter og tjenester tilpasset morgendagens krav. Bak VVS-dagene står sentrale organisasjoner som bidrar til å gjøre messen til en unik markedsplass for utstillere og besøkende. I forbindelse med dagene arrangeres det også mange interessante og aktuelle fagseminar. 

 

Besøksrekord på messen

Årets VVS-messe hadde over 200 utstillere og 11.003 besøkende, og NPG var på plass for å følge opp våre kunder, og sørge for at de alle fikk mest ut av sin messedeltakelse. NPG stod for konsept, design og gjennomføringen av flere kjente merkenavn på messen, og leverte alt fra idéskisse til ferdig stand. Vi takker Glava, Byggtjeneste, Vestnor Teknikk, Visma, Qviller, Stork, Tripletex og Villroy & Boch Gustavberg for tilliten og oppdragene.

 

Bilder fra tidligere VVS messer

Sjekk ut standene vi leverte til Bygg Reis Deg! 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen