Xplore North 2014

Når: August 2014
Hvor: Stavanger Forum
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken og Veronica Fredriksen
Designere: Bendik Skilbrei

 

Om Xplore North

Standen til Nord-Norge har som formål å øke profileringen av nordnorsk leverandørindustri, kompetansemiljø og andre institusjoner. Xplore North er en fellesstand for den nordnorske deltakelsen på ONS.

 

NPG valgt som standleverandør

NPG ble valgt som leverandør til utvikling, produksjon, oppsett og nedrigging av Nord-Norge standen under ONS i Stavanger. 

 

Vårt konsept

Standens utforming viser mulighetene for næringene i Nord-Norge, gjennom profilering av de tre nordnorske fylkeskommunene, Nordnorsk Petroleumsråds leverandørbedrifter, kompetansjemiljøer og tilhørende næringsliv (ca 15 underutstillere og 100 underutstillere). Xplore North har tydelig profilering med sterk kommunikasjon, tydelig formspråk og et uttrykk som underbygger de regionale kvalitetene. Standkonsept var «The Arctic Experience», og setter sitt særpreg på paviljongen. Standen har en gjennomgående grafisk profil som gir den et originalt og særegent uttrykk. Det arktiske uttrykket er fremtredende og er visuelt tiltalende. Dette en designsignatur for Xplore North-standen.

 

Resultatet

Nedenfor finner du bilder av Xplore North fra ONS 2014. 

Klikk her for å se øvrige prosjekter vi leverte til ONS. 

DSC_0252
DSC_0253
DSC_0264
DSC_0273
ONS14_Kallen_053
ONS14_Kallen_057
ONS14_Kallen_058
ONS14_Kallen_061

NPG med god erfaring knyttet til paviljonger og fellesstands

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen