Chat with us, powered by LiveChat

Har du alt klart til GRESS-messen?

Bransjemesse for hotell- og restaurantnæringen

Med en gjennomført stand med tydelig og klart standkonsept, vil du skille deg ut på GRESS-messen.  GRESS-messen er en lukket bransjemesse for hotell- og restaurantnæringen for medlemsbedrifter og leverandører som har et samarbeid med GRESS-gruppen. Messen arrangeres 17. januar 2019 på Norges Varemesse og er en sosial møteplass hvor det utveksles nye trender og produkter. 

 

Vi stod bak beste stand på SMAK-messen

Standen skal ikke bare se bra ut, den skal også kommunisere ditt budskap og være funksjonell. Vi hjelper gjerne med standløsningen slik at du oppnår størst mulig utbytte av messedeltakelsen. Sjekk ut standene vi leverte til SMAK-messen. Nortura PROFF vant prisen for beste stand!

 

Nøkkelferdige stands

GRESS-messen har relativ kort monteringstid, og vi tilbyr en rekke løsninger til utstillere som ønsker en enkel montering og kostnadseffektiv stand. Klikk her for å se noen av våre leverte bannerstands! Vi tilbyr uforpliktende tilbud og 3D skisser av standen din!

 

Messeaktiviteter

En aktivitet på standen kan være det lille ekstra som bidrar til å tiltrekke oppmerksomhet og engasjere de besøkende. Messeaktiviteter kan være alt fra servering, konkurranser, give-aways, VR gaming eller photo boot».

 

Events

Skal du delta på flere messer eller planlegger du et event? NPG leverer tjenester innen arrangementshåndtering, møter og events. Vi leverer alt fra mindre kundemiddager til større events. 


Vi vil gjerne høre fra deg

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen