NPG-Norshipping_norshipping2019-messe_messestands_shippingmesse-norgesvaremesse_npg_standleverandør_standbygger_standkonsep

Bærekraft i event- og messebransjen

Merkevarer og bedrifter kan dra fordeler av å være mer bevisst på miljø og bærekraft i forbindelse med arrangementer, events og messedeltakelse

Av: Linn Fjæstad og Veronica Fredriksen

Økt fokus på innkjøp og valg av materialer, samt bruk av ny teknologi, vil bidra positivt til både klimaet og den enkelte bedrifts grønne profil.

Strengere krav internasjonalt

På internasjonale messer ser vi en økende trend til strengere krav til resirkulering og gjenbruk. I NPG legger vi vekt på å bruke utstyr og materiell med gjenbruksmuligheter. Dette inkluderer blant annet at vi leier inn møbler og inventar, tepper, rigger, teknisk utstyr og annet, samt en stor grad av gjenbruk av materiell, skilting, profilering og lignende på egne prosjekter. Vi har fokus på bærekraft ved valg av dekor, utforming og eventuelle give-aways, hvor gjenbruksmuligheter, materialvalg og nytteverdi vektlegges sterkt. Ved materialer som ikke kan gjenbrukes har vi gode rutiner påresirkulering.

Westcon på Nor-Shipping
Westcon på Nor-Shipping

Nor-Shipping 2019

Under Nor-Shipping som trekker tusenvis av shippingfolk fra hele verden til Norges Varemesse på Lillestrøm, ble alle våre stands bygget i modulbaserte messesystemer. Fordelen med dette er, i tillegg til rask montering og demontering, at hele systemet har en lang livssyklus og kan gjenbrukes gang på gang. På Nor-Shipping leverer vi stands til kjente merkevarer som Ulstein, Drew Marine, Wärtsilä, Kongsberg Maritime og Framo. Felles for disse er at standene blir bygget i beMatrix som er et byggesystem av 100% resirkulerbart materiale.

Goltens på Nor-Shipping 2019. Design og leveranse av NPG.
Goltens på Nor-Shipping 2019. Design og leveranse av NPG.

Bærekraftige valg

Som en ledende bransjeaktør innen event og messer har NPG et dedikert fokus på å utarbeide og implementere løsninger som reduserer vårt økologiske fotavtrykk og bevarer miljøet. Vi ønsker å være en rådgivende partner for våre kunder slik at de kan ta mer bevisste og bærekraftige valg.

Sverdrup Steel på Nor-Shipping 2019.
Sverdrup Steel på Nor-Shipping 2019.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder konseptsutvikling, design, messe, stand eller et event.

Siste artikler…

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen