Ledig stilling som senior prosjektleder

NPG har flyttet inn i nye lokaler i Bygdøy allé

Stor vekst i det norske og internasjonale markedet

NPG er en internasjonal aktør i event- og messebransjen med over 70 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Frankfurt, Budapest og Seoul. Gruppen omsetter for over 170 millioner norske kroner. NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser. Med over 650 årlige prosjekter, kontorer i Europa og et globalt partnernettverk, er NPG er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner globalt.

NPG ekspanderer i flere markeder og har styrket kompetansen innen events, messekommunikasjon og design med flere nye kolleger det siste året. NPG har lagt bak seg et rekordår både i antall prosjekter, kunder, omsetning og opplever stor vekst i det norske og internasjonale markedet.

NPG har vokst ut av Tromsøgata som har vært adressen siden oppstarten i 1991. Vi flytter derfor inn i nye lokaler i Bygdøy allé 23.

Bygdøy_allé_23

Truffet blink med nye lokaler i Bygdøy allé

«Vi har brukt god tid på å finne de riktige lokalene for NPG. Prosessen har vært omfattende og vårt mål er å skape et arbeidsmiljø som fordrer til nytenking og utvikling. Den planlagte relokaliseringen er i tråd med NPG sin visjon og strategi for videre vekst», sier CEO Stig Kristiansen.
«Vi føler at vi har truffet blink med tanke på å skape et funksjonelt arbeidsmiljø som bidrar til kreativitet, tett samarbeid mellom kompetansegruppene og med store vekstmuligheter. Vi får en attraktiv og sentral beliggenhet i nærheten av Solli plass og de nye lokalene vil blant annet bli benyttet til events, frokostseminarer og være med på å skape en faglig møteplass.»

Bygdøy_allé_23 NPG

Egne designere bak utformingen av lokalene

Vi står selv for oppussingen og innredningen av de nye kontorene slik at vi kan legge til rette for det kreative miljøet vi ønsker. Kontorlokalene består av delvis åpne kontorlandskap, glassvegger og flere møterom og sosiale soner og takterrasse.
«Kontorlokalet er gjennomgående med store glassflater som gir rikelig med lys, dette er noe som vi ønsker å beholde. Vi jobber også med å utvikle et eget grafisk uttrykk som skal brukes til kontoret, på alt fra skilt til glass», sier Henriette Fox, Senior Designer hos NPG. «I tillegg må kontoret tilføres en del elementer for å skape et kreativt og inspirerende miljø, både for oss som jobber der samt besøkende».

Bygdøy allé 23

Vi søker etter hyggelige leietakere

I tillegg til nye lokaler for oss, har vi 200 kvadratmeter med kontorlokaler til utleie med opptil 16 kontorplasser. Vi tilbyr alle fasiliteter inkludert kantine som også kan brukes som et stort møterom ved f.eks arrangementer i spennende lokaler med «prime location» på Frogner. Besøk www.ba23.no for å se mer av utleiekonseptet eller ta kontakt på npg@npg.no.

NPG ønsker alle velkommen innom for en kaffe og en titt i Bygdøy allé 23.

Siste artikler…

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen