ByggReisDeg

Bygg Reis Deg | Endelig kan vi møtes igjen

Bygg Reis Deg åpner dørene 20. oktober på Norges Varemesse

I år er det enda viktigere å generere riktig trafikk til standen din. Streb etter å vise deg fra din beste side. Dette stiller høye krav til både design, messestand og et appellerende digitalt innhold – som kundene dine faktisk forventer.

Tidligere prosjekter på Bygg Reis Deg

Gjør som Glava Isolasjon, Weber, Gyproc, Maxbo, Mestergruppen, Protan, HTH og RørosHetta, og velg NPG som din standleverandør når det gjelder årets messe!

NPG har lang erfaring med å levere kreative og funksjonelle standløsninger til utstillere på messen. Vi leverer konsept, 3D skisser og tar hånd om montering/demontering av standen. Vårt team, bestående av designere og prosjektledere, gir deg råd og tips til innhold og aktiviteter på standen slik at du kan generere leads, skape engasjement og bygge merkevare.

Hvordan skal du engasjere målgruppene?

Vi utvikler kreative konsepter, design, innhold og produksjon av messestands. Vi bistår gjerne med forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle markedskanaler før, under og etter messen. Det gjelder å lage godt innhold som engasjerer og er relevant.

Messeaktiviteter kan være alt fra servering, konkurranser, gamification, give-aways til interaktive løsninger som f.eks en fotobar eller VR gaming.

NPG Media Production – digitalt innhold til alle flater

Nå ut til dine kunder med profesjonell streaming, innholdsproduksjon og animasjon. Vi bistår med strategi, konsept og innhold –  engasjerende og inspirerende konsepter på tvers av kanaler. Bruk anledningen nå til å oppdatere ditt salgs- og markedsmateriell sammen med oss.

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen