ByggReisDeg

Bygg Reis Deg – Norges største byggmøte

Vi bistår med konsept, innhold og leveranse av din messestand

Norges største byggemøte, Bygg Reis Deg, arrangeres på Norges Varemesse  den 16-19. Oktober. Messen samler hele byggnæringen under ett tak og er en viktig messe for bransjen.

Messestand design Interaksjonsdesign Messesystemer Messestand tips Messestand Messestand pris Messestand ideer Messestand inspirasjon Messestands ByggReisDeg ByggReisDeglillestrøm ByggReisDeg

Vi bygger merkevarer på Bygg Reis Deg

NPG har i en årrekke levert standløsninger til utstillere på messen. Vi leverer konsept, design/visualisering og tar hånd om opp-/nedrigg av standen. Vårt team bestående av designere og prosjektledere gir deg råd og tips til innhold og aktiviteter på standen slik at du kan generere leads, skape engasjement og bygge merkevare.

På årets messe levere vi et stort antall stands og har mange spennende bedrifter på kundelisten som f.eks Saint Gobain Glava Weber Gyproc, Røros Metall, HTH, Mestergruppen, Protan, Maxbo

Lønnsomme og engasjerende opplevelser

Vi drives av å levere engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen. I NPG hjelper vi våre kunder med å tydeliggjøre sitt budskap, synliggjøre verdier og forsterke relasjoner gjennom strategisk bruk av messer og events. Vi bistår gjerne med gode forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle markedskanaler før, under og etter messen, og kommer med forslag til innhold og aktiviteter på standen. Det gjelder å lage godt innhold som engasjerer og er relevant.

ByggReisDeg Bygg Reis Deg Lillestrøm

Vi vil gjerne høre fra deg

Høres dette interessant ut? Kontakt oss for en hyggelig prat!

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen