Coronaviruset påvirker messe- og eventbransjen i sterk grad

Coronaviruset påvirker messe- og eventbransjen i sterk grad

Krevende tid for alle berørte

Vi er inne i en krevende tid og coronaviruset får store samfunnsmessige konsekvenser. Myndighetene har innført en rekke tiltak for å hindre spredning av coronaviruset. Restriksjoner på reisevirksomhet og forbud mot arrangementer de neste ukene er noen av tiltakene som er innført for å hindre spredningen av viruset.

Vi i NPG gjør alt i vår makt for å utsette, flytte og endre på arrangementer slik at det blir en best mulig løsning for alle. Vi er opptatt av å gi god oppfølging til våre kunder og holder en tett dialog med alle kunder og samarbeidspartnere som blir berørt for å finne de beste løsninger. Vi gjør vårt ytterste for å være en rådgivende partner for våre kunder.

Vi gir omtanke til alle berørte virksomheter og bransjer; våre kunder, samarbeidspartnere, leverandører og konkurrenter. Vi skal komme gjennom dette med hodet hevet: kjør på, være offensive, bedre tider kommer!

Ta kontakt med oss

Dersom det skulle være noen spørsmål relatert til prosjekter eller kommende arrangementer er det bare å ta kontakt med oss.

Nyttige lenker

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen