Designmanual definerer bedriftens profil 1

Designmanual definerer bedriftens profil

Har din bedrift behov for en designmanual? 

En designmanual er et viktig verktøy som definerer hvordan bedriften fysisk og visuelt skal fremstå i alle sammenhenger hvor man er synlig. En tydelig og helhetlig profil vil gjennom tid bygge bedriftens identitet og merkevare, samtidig som den skal fungere som en inspirasjonskilde. Designet skal bidra til å løfte og posisjonere bedriften.

 

Klart definerte retningslinjer for bedriftens profil

Mange bedrifter oppdager at de har behov for å fremstå enhetlig og ha definerte retningslinjer for deres profil. NPG hjelper med å utvikle designelementer slik at din bedrift har tydelige retningslinjer å forholde seg til. Vi har lang erfaring med visuell identitet, og står klare til å bidra til at din bedrift fremstår som enhetlig. Vi har også spisskompetanse på å utforme manualer for våre kunders messedeltakelse og standløsninger slik at standen kan skaleres opp eller ned uten at det går på bekostning av den den visuelle profilen. 

 

Kontakt oss

NPG har utstrakt erfaring med å jobbe med design og visuell profil. Vi har designet og utformet designmanualer for flere kunder, og våre designere står klare til å ta imot neste oppdrag.

 

designmanual

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen