Chat with us, powered by LiveChat

Din neste event – hva kan vi gjøre for deg?

Stadig flere selskaper ser på opplevelsesbasert kommunikasjon som eventer, konferanser og messer som en viktig kanal for å nå målgrupper på en spisset og tydelig måte.

Vi hjelper deg gjerne med din neste event, enten de gjelder et arrangement eller en messedeltakelse. Med NPG på laget får du en erfaren samarbeidspartner som vet hva som kreves for å skape et godt arrangement, fra idèfase, til konseptutvikling, kommunikasjon, fremdrift, praktisk og teknisk gjennomføring og evaluering.

 

Kontakt oss for event

 

Profesjonell aktør

NPG har over 30 års fartstid i bransjen, og leverer alt du kan forvente av en profesjonell arrangør, pluss litt til. Vi har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer, og skreddersyr hvert event for å imøtekomme oppdragsgivers behov og målsetning. Uavhengig av størrelse og format så er vårt fokus det samme; å levere opplevelsebasert kommunikasjon, en unik og engasjerende formidling til hver enkelt mottaker.

 

Spar tid og benytt et eventbyrå til å gjennomføre arrangementet

Vi tilbyr ekspertisen og sitter på mange års erfaring med å gjennomføre alle typer events. Å arrangere et event har stor innvirkning på arbeidsmengden din og ikke minst tiden. La en profesjonell aktør ta jobben. 

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen