Eliaden

Eliaden flyttes til 2022

Restriksjoner, stor usikkerhet og smittevernhensyn

Arrangøren melder om at Eliaden som skulle blitt holdt 12. – 14. januar 2021 på Norges Varemesse dessverre er avlyst. Ny dato for messen er 31. mai – 2. juni 2022.

Arrangøren melder om at de har jobbet hardt for å se om det var mulig å gjennomføre Eliaden i januar 2021. Fremdeles er det restriksjoner på arrangementer med over 200 personer og stor usikkerhet knyttet til fremtiden og det er derfor belsuttet at Eliaden som skulle arrangeres i januar 2021, blir dessverre utsatt ytterligere et år.

Generer leads, skap engasjement og bygg merkevare

NPG har i en årrekke levert standløsninger til utstillere på messen. Vi leverer konsept, design/visualisering og tar hånd om opp-/nedrigg av standen. Vårt team bestående av designere og prosjektledere gir deg råd og tips til innhold og aktiviteter på standen slik at du kan generere leads, skape engasjement og bygge merkevare.

Vinner av Beste Stand

I hard konkurranse blant 320 utstillere på Eliaden, vant NPG kunde, J.S Cook prisen for beste stand under 50 kvm. Det er andre gang en av våre kunder på messen vinner «Beste Stand» kåringen. I 2014 var the Thermo Floor som ble tildelt prisen.

Ved kåringen av beste stand er det flere kriterier som ligger til grunn for avgjørelsen. Det er kombinasjonen av standens utforming, kreativitet, profilering, presentasjon av produkter og løsninger, stand betjening og markedsstrategier for arbeid i forkant av messen som f.eks kundeinvitasjoner, registrering og oppfølging.

Eliaden - vinner av beste stand

Lønnsomme og engasjerende møteplasser

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen. I NPG hjelper vi våre kunder med å tydeliggjøre sitt budskap, synliggjøre verdier og forsterke relasjoner gjennom strategisk bruk av messer og events. Vi hjelper gjerne med forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle markedskanaler for å skape oppmerksomhet og engasjement.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi i NPG kan hjelpe til med å finne alternatice løsninger for hvordan du kan nå dine kunder og samarbeidspartnere gjennom et engasjerende Covid-19 vennlig konsept. Ta kontakt for å finne en løsning som passer ditt behov!

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen