Eliaden

Generer leads, skap engasjement og bygg merkevare på Eliaden 2021

Motta uforpliktende skisser og tilbud på stand til Eliaden

320 utstillere og 20.000 besøkende tok turen til Norges Varemesse i forbindelse med forrige Eliaden for å oppleve morgendagens leverandører og løsninger innen energi, industri og elektroinstallasjon. NPG leverte et tjuetalls flotte stands i alle størrelser og former.

Generer leads, skap engasjement og bygg merkevare

NPG har i en årrekke levert standløsninger til utstillere på messen. Vi leverer konsept, design/visualisering og tar hånd om opp-/nedrigg av standen. Vårt team bestående av designere og prosjektledere gir deg råd og tips til innhold og aktiviteter på standen slik at du kan generere leads, skape engasjement og bygge merkevare.

Vinner av Beste Stand

I hard konkurranse blant 320 utstillere på Eliaden, vant NPG kunde, J.S Cook prisen for beste stand under 50 kvm. Det er andre gang en av våre kunder på messen vinner «Beste Stand» kåringen. I 2014 var the Thermo Floor som ble tildelt prisen.

Ved kåringen av beste stand er det flere kriterier som ligger til grunn for avgjørelsen. Det er kombinasjonen av standens utforming, kreativitet, profilering, presentasjon av produkter og løsninger, stand betjening og markedsstrategier for arbeid i forkant av messen som f.eks kundeinvitasjoner, registrering og oppfølging.

Eliaden - vinner av beste stand

Lønnsomme og engasjerende møteplasser

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen. I NPG hjelper vi våre kunder med å tydeliggjøre sitt budskap, synliggjøre verdier og forsterke relasjoner gjennom strategisk bruk av messer og events. Vi hjelper gjerne med forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle markedskanaler for å skape oppmerksomhet og engasjement.

Vi vil gjerne høre fra deg

Motta uforpliktende og 3D skisse av din stand i forbindelse med din deltakelse på Eliaden

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen