Event blir fremtidens påvirkningsverktøy 1

Event blir fremtidens påvirkningsverktøy

Enormt potensiale med events

I et intervju med Sponsor- og eventforeningen sa førsteamanuensis Rune Bjerke ved Markedshøyskolen Campus Kristiania at event blir fremtidens påvirkningsverktøy, og at potensialet til event i kombinasjon med andre markedsføringskanaler er enormt.

Verdens raskest voksende markedsføringsform

I dag anslår man at det på verdensbasis brukes rundt 4,5 billioner kroner på arrangementer og events, og at en bedrift i gjennomsnitt bruker rundt en fjerdedel av markedsbudsjettet på å arrangere eller delta på ulike arrangement.

Definisjon av event og eventmarkedsføring

Begrepet event omfatter en begivenhet, særlig innen markedsføring med tanke på å vekke oppmerksomhet, begeistring og engasjement.

Markedsføring ved hjelp av begivenheter, fra enkel presentasjon av en utstillingsstand til spektakulære lanseringskampanjer eller jubileer. Utvikling av egnet konsept, planlegging, kampanjelansering, gjennomføring og oppfølging kan inngå i eventmarkedsføringen. Formålet er å fange publikums og målgruppers oppmerksomhet, vekke deres interesse og skape positive assosiasjoner i deres bevissthet.

Kilde: Det store norske leksikon

Fordelene med events

Events har vist seg å være en utmerket måte å bygge merkevare, synliggjøre verdier og bygge relasjoner. Et event gir deg muligheten til å treffe beslutningstakere og bygge nettverk i et forum der ditt produkt eller tjeneste står sentralt i de fleste faglige samtaler. Et vellykket arrangement gir potensielle kunder en unik mulighet til å få en bedre forståelse og kjennskap til dine produkter eller tjenester. Personlige møter er også den mest effektive måten å skape tillit og påvirke beslutningstakere.

Event blir fremtidens påvirkningsverktøy

Vil du vite mer om hvordan du kan bruke event i markedsføringen?

I NPG jobber vi engasjert og kontinuerlig for en utvikling av live møteplasser for næringslivet, som konferanser, corporate-events og messer, fundamentert i styrken i det personlige møtet i kombinasjon med interaktive- og digitale virkemidler. Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.


Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen