Chat with us, powered by LiveChat

Events

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen

I NPG hjelper vi våre kunder med å tydeliggjøre sitt budskap, synliggjøre verdier og forsterke mellommenneskelige relasjoner gjennom strategisk bruk av arrangementer og events.

 

Vi setter ideer ut i livet 

NPG er et komplett eventbyrå som skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter tilpasset kundens behov, profil, verdier og kultur. Vi er genuint opptatt av hele kundereisen og hvordan arrangementet kan skape gode og varige ambassadører internt i organisasjonen og blant kunder og samarbeidspartnere.

Uavhengig av om målsettingen er å forsterke et budskap, inspirere kunder eller ansatte, skape en møteplass eller markere en milepæl vil NPG bistå deg gjennom hele prosessen. Fra konseptdesign og planlegging til gjennomføring er fokus alltid det samme; å skape lønnsomme og engasjerende opplevelser for deg og dine målgrupper. I NPG jobber vi hver dag med noen av landets største merkevarer, og vi kjenner godt til kravene som stilles til kvalitetssikring, bærekraft og priser.

 

 

 

Ditt event er unikt

Hvert prosjekt er en unik blanding av strategi, lidenskap, kompetanse, kreativitet og erfaring. Resultatet er en opplevelse som er forankret i dine målsettinger og engasjerer på deltakerens egne premisser.

 

Ønsker du en kostnadsfri gjennomgang av deres eventer?

Kontakt oss for en gratis rådgivningstime som resulterer i konkrete forslag og tiltak som kan være med på å heve ditt arrangement.

Til toppen