Event

Skap verdifulle events! Virtuelt, hybrid og personlig.

I NPG skaper vi lønnsomme møteplasser som knytter mennesker, ideer og merkevarer sammen – både fysisk og digitalt. Vi har prosjekter over hele verden, og produserer digitale sendinger i vårt streamingstudio i Oslo. NPG er et komplett byrå med 30 års erfaring innen B2B-markedet.

NPG bistår deg gjennom hele prosessen

Vi er genuint opptatt av hele kundereisen og hvordan arrangementet kan skape gode og varige ambassadører internt i organisasjonen og blant kunder og samarbeidspartnere. NPG bistår deg gjennom hele prosessen. Fra konseptdesign og planlegging til produksjon og gjennomføring. I NPG jobber vi hver dag med noen av landets største merkevarer, og vi kjenner godt til kravene som stilles til kvalitetssikring, bærekraft og økonomistyring.

Ditt arrangement er unikt

Unik blanding av strategi, lidenskap, kompetanse, kreativitet og erfaring. Resultatet er en opplevelse som er forankret i dine målsettinger og engasjerer på deltakerens egne premisser. Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen.

Foto: Ole Kristian Olsen

Treff ditt publikum med hybrid arrangementer

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende online events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

NPG har levert opplevelser for sterke merkevarer siden 1991

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Til toppen