Event

Skap verdifulle events! Virtuelt, hybrid og personlig!

NPG er et komplett messe- og eventbyrå med 30 års erfaring innen B2B-markedet

Vi skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter etter ditt behov og budsjett. NPG sørger for kvalitet i alle ledd, personlig oppfølging, kort responstid og stort engasjement.

Treff ditt publikum med digitale events

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende online events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

NPG bistår deg gjennom hele prosessen

Vi er genuint opptatt av hele kundereisen og hvordan arrangementet kan skape gode og varige ambassadører internt i organisasjonen og blant kunder og samarbeidspartnere.

NPG bistår deg gjennom hele prosessen. Fra konseptdesign og planlegging til produksjon og gjennomføring. I NPG jobber vi hver dag med noen av landets største merkevarer, og vi kjenner godt til kravene som stilles til kvalitetssikring, bærekraft og økonomistyring.

Ditt arrangement er unikt

Hvert prosjekt er en unik blanding av strategi, lidenskap, kompetanse, kreativitet og erfaring. Resultatet er en opplevelse som er forankret i dine målsettinger og engasjerer på deltakerens egne premisser.

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen

NPG har levert opplevelser for sterke merkevarer siden 1991

Ta kontakt så finner vi gode løsninger sammen

Kristian Lerø

Kristian Lerø / Manager – Event

+47 959 07 655

kristian@npg.no

Relevante artikler

Til toppen