Endelig kan vi samles igjen

Dagens situasjon gir mulighet til å ta en posisjon som en offensiv, innovativ og nyskapende virksomhet. NPG inviterer deg til å være blant de første som får muligheten til å ta denne posisjonen.

LIVE EVENT + DIGITAL PLATTFORM

NPG utvikler hybrid arrangementer som kombinerer styrkene i det fysiske og digitale møtet

Virksomheter er klare for å møtes igjen, og NPG er klar for å skape en innholdsrik arena for deg og din virksomhet

NPG har sammen med gode samarbeidspartnere utviklet et unikt format som gir deg og din bedrift mulighet til å være offensiv/nyskapende med engasjerende uttak for intern og ekstern kommunikasjon, merkevarebygging, interaksjon og salgsrettede aktiviteter.

Arrangement som kombinerer styrken i det fysiske og digitale møtet

I NPG utvikler vi arrangementer som kombinerer styrken i det fysiske og digitale møtet. Alt basert på dine målsettinger. Vi tar selvsagt hånd om alle praktiske detaljer og sikrer en sømløs gjennomføring. Vi kan tilpasse lokaler til ditt formål, og har tilgang til ferdigriggede arenaer med komplette løsninger for teknisk gjennomføring og live streaming.

Kvalitet, trygghet og forutsigbarhet

Kvalitet, trygghet, forutsigbarhet er en selvfølge. Arrangementet ivaretar alle krav til sikkerhet og helse og vil til en hver tid være I tråd med anbefalinger og retningslinjer fra helsemyndigheter og politi.

Ta kontakt med oss i dag for å ta en posisjon

Ta kontakt med Kristian Lerø (Event Manager) på +47 959 07 655 eller send en e-post til kristian@npg.no.

Til toppen