Førsteinntrykk - du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din! 1

Førsteinntrykk – du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din!

You never get a second chance to make a first impression…

Standen din er ofte kundens første møte med din bedrift. Vi hjelper deg å finne den aller beste måten å presentere ditt firma og dine produkter og tjenester på, slik at kundens førsteinntrykk gir grobunn for videre kontakt og salg. Du får aldri en ny mulighet til å skape et førsteinntrykk. Enten bevisst eller ubevisst gjør vi oss opp meninger basert på førsteinntrykket. Vi danner et førsteinntrykk i løpet av et tiendels sekund, og det samme gjelder et merkenavn eller en messestand. Ha en plan for hvordan du skal fremstå og hvordan du ønsker de besøkende velkommen inn på standen.

Førsteinntrykk - du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din! 2

Våre tips til en vellykket messedeltakelse

NPG jobber engasjert og kontinuerlig for en utvikling av lønnsomme møteplasser. Se våre beste tips for en vellykket messedeltakelse. Hvordan engasjere de besøkende på messen eller hvordan generere gode, kvalifiserte leads er temaer vi er opptatt av for at våre kunder skal få mest ut av sin messedeltakelse.

 

Hvordan skal du skille deg ut på messen?

NPG sin styrke er å lage visuelle konsepter som vekker oppmerksomhet og forsterker din merkevare. Kontakt oss i dag for uforpliktende tilbud!

Relaterte artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen