Førsteinntrykk | du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din!

Førsteinntrykk – du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din!

You never get a second chance to make a first impression…

Messestanden er ofte kundens første møte med din bedrift. Vi hjelper deg å finne den aller beste måten å presentere ditt firma og dine produkter og tjenester på, slik at kundens førsteinntrykk gir grobunn for videre kontakt og salg. Du får aldri en ny mulighet til å skape et godt førsteinntrykk.

Enten bevisst eller ubevisst gjør vi oss opp meninger basert på førsteinntrykket. Vi danner et førsteinntrykk i løpet av et tiendels sekund, og det samme gjelder et merkenavn eller en messestand. Det er essensielt å ha en plan for hvordan du ønsker å fremstå og hvordan standbetjeningen skal opptre under messedagene. 

 

Førsteinntrykk | Du får bare en sjanse! Det gjelder også standen din!

 

Våre tips til en vellykket messedeltakelse

NPG jobber engasjert og kontinuerlig for å utvikle lønnsomme møteplasser. Se våre beste tips for en vellykket messedeltakelse. Her får du råd om hvordan du kan tiltrekke besøkende til standen og innhente relevante leads fra målgruppen. 

 

Hvordan skal du skille deg ut på messen?

NPG sin styrke er å lage visuelle konsepter som vekker oppmerksomhet og forsterker din merkevare. Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.    

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen