Glava fornyer rammeavtalen med NPG innen messeaktiviteter

Glava fornyer rammeavtale med NPG

Glava fornyer rammeavtale med NPG vedrørende design og leveranse av deres fremtidige stand prosjekter

Glava består av forretningsområdene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc, og er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen isolasjon, mørtler og gipsplater. De deltar på et stort antall messer årlig, alt fra mindre byggmesser til større møteplasser som Bygg Reis Deg og VVS-dagene. Glava er en betydelig og toneangivende aktør innen byggebransjen, og har i en årrekke benyttet NPG som fast samarbeidspartner for deres standprosjekter.

«NPG er en trygg, profesjonell og pålitelig partner som leverer kvalitet i alle ledd. Med en strategisk tilnærming og et pålitelig team med lang erfaring, evner NPG å forstå Glava sin merkevare og designe tydelige og spennende konsepter, år etter år», sier Per Stræde, Marketing- og kommunikasjonsdirektør, Glava.

«Vi er svært fornøyde med tilliten Glava viser oss gjennom den nye rammeavtalen, forteller leder for standavdelingen Halvor Krossen. Glava er en meget viktig kunde for NPG og vi leverer rundt 10 prosjekter for dem i året. Sammen skal vi bygge merkevare, skape lønnsomme opplevelser og formidle Glava sin historie. Vi gleder oss til å fortsette det gode, langsiktige samarbeidet».

Glava fornyer rammeavtalen med NPG innen messeaktiviteter

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder konseptsutvikling, design, messe, stand eller et event.

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen