God jul fra NPG

God jul og godt nyttår!

Julen står for døren, og året er snart på hell. 2020 har vært et utfordrende og spesielt år for samfunnet, våre kunder og virksomheter. Vi håper at dere er friske, tar vare på dere selv og hverandre!

Eventindustrien i Norge og internasjonalt har vært delvis nedstengt, og en utsatt bransje som i stor grad har vært forhindret fra å gjennomføre konvensjonelle events, arrangement og messer med bakgrunn i Covid situasjonen og myndigheters restriksjoner.

På tross av den utfordrende situasjonen, har NPG bistått en rekke virksomheter og merkevarer med innhold, online events og digitale produksjoner. Vi har jobbet hardt for å ivareta og bistå kunder med å posisjonere seg i et tøft marked.

Vårt hovedfokus har samtidig vært å ta vare på vår organisasjon, og sørge for at våre ansatte er med oss videre. Vi er stolte av alle våre dyktige medarbeidere. Med sitt engasjement, sin kunnskap, kompetanse og erfaring er de selve bærebjelken i NPG.

Samtidig har vi arbeidet hardt med langsiktige strategiske grep for å videreutvikle nye forretningsområder, og å ivareta og utvikle våre eksisterende virksomhetsområder og vår kjernekompetanse.

Vi har fortsatt vårt fokus på å skape sterke, engasjerende og lønnsomme møteplasser, og har benyttet tiden godt til å videreutvikle produkt- og tjenestespekteret innen teknologi, digitale flater, innhold og produksjon. Med vår bistand, og gjennom våre løsninger vil du fortsatt kunne samle kunder og kollegaer i et sterkt, fremtidsrettet og engasjerende digitalt eventformat.

Alle selskaper og ansatte i NPG gruppen har stor tro på å styrke live møteplasser med en utvidet katalog av digitale virkemidler. Vårt mål er som alltid kreative og gjennomtenkte konsepter med ny sammensetning og innhold, og vi ser frem til å skape innholdsrike arenaer og engasjerende opplevelser!

Måtte julen gi dere den beste avslutningen på året, og bane vei for en ny start for 2021. De aller beste ønsker om en fantastisk juletid fra alle oss i NPG.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen