Hybrid event, event, eventbyrå

Hybrid event

Dagens situasjon gir mulighet til å ta en posisjon som en offensiv, innovativ og nyskapende virksomhet.

Vi har sammen med gode samarbeidspartnere utviklet et unikt format som gir deg mulighet til å være offensiv med engasjerende uttak for intern og ekstern kommunikasjon, merkevarebygging, interaksjon og salgsrettede aktiviteter.

I NPG utvikler vi hybrid events som kombinerer styrken i det fysiske og digitale møtet. Alt basert på dine målsettinger. Vi tar selvsagt hånd om alle praktiske detaljer og sikrer en sømløs gjennomføring. Vi kan tilpasse lokaler til ditt formål, og har tilgang til ferdigriggede arenaer med komplette løsninger for teknisk gjennomføring og live streaming.

NPG utvikler hybrid arrangementer som kombinerer styrkene i det fysiske og digitale møtet.

Fremtiden er hybrid

Digitale og hybride events har kommet for å bli. Det er mange gode digitale løsninger på markedet og deltakerne har større fleksibilitet når det gjelder fysiske eller digital deltakelse. Et hybrid arrangement benytter mange av de samme mekanismene som i et fysisk arrangement.

Lyst på et samarbeid?

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer