Inspirasjon til din messedeltakelse? Vi skaper lønnsomme møteplasser!

Benytt et profesjonelt messebyrå. Få mest mulig utbytte av din messedeltakelse

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere verdi for våre kunder, som består av alt fra store internasjonale merkevarer til små- og mellomstore B2B bedrifter. Felles for disse er at de ønsker å få best mulig utbytte av messedeltakelsen, og det er her NPG har kompetansen og erfaringen. Vi leverer alt fra enkle messestands til spesialdesignende konsepter og er markedsledende innen konseptutvikling, design og bygging av stands med prosjekter over hele verden. 

 

Inspirasjon til din messedeltakelse? Benytt et profesjonelt messebyrå som skaper lønnsomme møteplasser!

 

Uttrykk som skaper inntrykk

Vi fremstiller ditt messekonsept i realistiske 3D-skisser for å kvalitetssikre veien fra konsept til ferdig produkt. Vi leverer designforslag uavhengig av om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og budsjett.

 

Inspirasjon til din messedeltakelse? Benytt et profesjonelt messebyrå som skaper lønnsomme møteplasser!

 

Tydelig og klart standkonsept

NPG er et event- og messebyrå med spisskompetanse innen opplevelsesbasert kommunikasjon med fokus på engasjerende og verdiskapende møteplasser. Vi knytter designet av standen sammen med dine markedsføringsaktiviteter. Med en gjennomført stand med tydelig og klart standkonsept vil du skille deg ut på messen. 

 

Inspirasjon til din messedeltakelse? Benytt et profesjonelt messebyrå som skaper lønnsomme møteplasser!

 

Tenk høyt – øk din synlighet med takbanner over stand

Vær sikker på at dine kunder finner deg i messehallen med profilering i høyden! Våre bannere kan fås i forskjellige størrelser og fasonger. Ideelt for gjenbruk!

 

Datarespons messestand på Nor-Shipping

 

Om NPG

NPG er en internasjonal aktør i event- og messebransjen med over 70 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Frankfurt, Budapest og Seoul. Gruppen omsetter for over 170 millioner norske kroner. NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser. Med over 650 årlige prosjekter, kontorer i Europa og et globalt partnernettverk, er NPG er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner internasjonalt.

 

Vi vil gjerne høre fra deg! 

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder design, messe, stand eller et event

 

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen