Karriere

NPG jakter nye talenter som kan bidra med nytenking og utvikling innen event og messer – live, hybrid og digitalt!

Søker du nye utfordringer? Har du idékraft og kommersielt driv? I NPG jobber vi for å skape de virkelig gode møteplassene og opplevelsene for våre kunder. Deler du vårt engasjement for dette, og har du noe å by på, er vi interessert i å komme i kontakt med deg. Du trigges av å se muligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten. 

Ledige stillinger

Vi har for tiden følgende ledige stillinger:

Om NPG

NPG er en internasjonal aktør i event – og messebransjen med over 80 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Ungarn og Sør-Korea. Gruppen omsetter for 235 millioner, og leverer årlig over 650 prosjekter globalt. I NPG brenner vi for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. NPG jobber kontinuerlig for utvikling av fysiske, digitale og hybrid eventer og messer.

NPG har som mål å være det mest relevante selskapet i bransjen. Dette skal vi oppnå gjennom riktig produkt- og kompetansesammensetning, slik at NPG til enhver tid kan levere aktuelle og innovative produkter og tjenester som sikrer måloppnåelse for våre kunder. Vi skal gjennom kompetanse og teknologi møte fremtidens krav til vår industri med søkelys på god kommunikasjon, lønnsomhet og bærekraft.

Er du den vi leter etter?

Send oss gjerne din søknad.

Til toppen