NPG fortsetter ekspansjonen – med nytt live streaming studio og medieproduksjon

NPG fortsetter ekspansjonen – med nytt live streaming studio og medieproduksjon

Med glødene engasjement ønsker CEO Stig Kristiansen velkommen til NPGs nye live studio for streaming og studioproduksjoner i Bygdøy allé 23.

«Vi har brukt det siste året godt og har utvidet NPGs forretningsområder som i større grad inkluderer hele kundereisen, og posisjonerer selskapet mot nye markeder, sier Stig Kristiansen».

NPG er en internasjonal aktør i event – og messebransjen med over 80 ansatte og har kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Ungarn og Sør-Korea. Vår kjernekompetanse er utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser. Det faller helt naturlig for NPG å videreutvikle denne kompetansen innen både fysiske og digitale flater.

For å møte etterspørselen og levere en helhetlig rådgivning, utvider NPG sitt produkt og tjenestespekter med nytt virksomhetsområde, NPG Media Production.

Med vår nye mediaavdeling produserer vi alle oppdrag innen film, foto, innholdsproduksjon og animasjon på alle digitale flater. – Jeg gleder meg til å tilby live produksjoner og byråtjenester fra NPG.

I studioet og andre locations gjennomføres sendinger som kurs, foredrag, pressekonferanser, paneldebatter, intervjuer, kick-off, lanseringer, konferanser og generalforsamlinger.

«Her må jeg nevne at vi selvfølgelig i tillegg til studio tilbyr gode møterom, lounge- og lunsj fasiliteter, med god koronaavstand».

Engasjert forteller Stig at NPG har gjort mange digitale konferanser, events og pressekonferanser for flere av våre kunder. Umiddelbart nevner han Unicef, Sjømatbedriftene, Kongsberg Gruppen, Nordental og Farmasidagene.

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

 

 

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen