Chat with us, powered by LiveChat

Utstiller på messe? Vi leverer konsept, skisser og messestand

Vi tilbyr uforpliktende skisse av din stand

Vi i NPG er markedsledende innen design og bygging av stands og vet hva som skal til for at du skal få størst mulig utbytte av messedeltakelsen. Med en gjennomført stand med tydelig og klart standkonsept vil du skille deg ut på messen. 

 

Messestands

 

 

Fra idéskisse til ferdig stand

NPG fremstiller din messestand i realistiske 3D-skisser for å kvalitetssikre prosessen fra konsept til ferdig produkt. Vi håndterer alt fra konsept, design og gjennomføring av standprosjektet. Ved utforming av standkonsepter er det mange faktorer som spiller inn, herunder funksjonalitet, utforming, kreativitet, bedriftens profil, presentasjon av produkter og løsninger, aktiviteter og interaktive løsninger på standen.

 

Standdesign

 

 

Vi leverer stands i alle størrelser og prisklasser

Vårt mål er å skape en vellykket messedeltakelse for din bedrift uavhengig om deres målsetning er økt salg, en sterkere merkevare, lansering av et produkt/tjeneste, flere kunder, forsterkede relasjoner og positive opplevelser. Vi leverer designforslag uavhengig av om standarealet er stort eller lite, og tilpasser standløsningen til deres ønsker, behov og budsjett.

 

Messeaktiviteter

En messeaktivitet kan være det lille ekstra som bidrar til å tiltrekke oppmerksomhet og engasjere de besøkende. Messeaktiviteter kan være alt fra servering, konkurranser, give-aways, VR gaming eller photo boot. Vi har mange gode tips til hvordan du kan engasjere de besøkende på messen. 

 

 

Events

Planlegger du et event? Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt event, enten det er en mindre kundemiddag eller et større arrangement. Vi kan hjelpe deg med å formidle ditt budskap og skape meningsfulle opplevelser for dine kunder og forbindelser.

 

 

Vi tilbyr uforpliktende tilbud og skisser av din stand

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Kontakt oss vedrørende ditt neste prosjekt. 

 


Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen