Utstiller på messe? Vi leverer konsept, skisser og messestand 1

Utstiller på messe? Vi leverer konsept, skisser og messestand

Vi tilbyr uforpliktende tilbud og skisse av din stand

Vi i NPG er markedsledende innen design og bygging av stands og vet hva som skal til for at du skal få størst mulig utbytte av messedeltakelsen. Med en gjennomført stand med tydelig og klart standkonsept vil du skille deg ut i messehallen.

 

Messestands

 

 

Fra idéskisse til ferdig stand

NPG fremstiller din messestand i visuelle konsepter for å kvalitetssikre prosessen fra konsept til ferdig produkt. Vi håndterer alt fra konsept, design og gjennomføring av standprosjektet. Ved utforming av standkonsepter er det mange faktorer som spiller inn, herunder funksjonalitet, utforming, kreativitet, bedriftens profil, presentasjon av produkter og løsninger, aktiviteter og interaktive løsninger på standen. Vi leverer en komplett løsning og tar hånd om alt det praktiske fra design, koordinering med leverandører, innhold på standen, opprigg og nedrigg. 

 

Standdesign

 

Vi leverer stands i alle størrelser og prisklasser

Vårt mål er å skape en vellykket messedeltakelse for din bedrift uavhengig om målsetningen er salg, bygge merkevare, produktlansering etc.  Vi leverer designforslag uavhengig av om standarealet er stort eller lite og tilpasser løsningen til deres ønsker, behov og budsjett.

 

Hvordan skal du tiltrekke oppmerksomhet til messestanden? 

En standaktivitet kan være det lille ekstra som bidrar til å tiltrekke oppmerksomhet og engasjere de besøkende. Messeaktiviteter kan være alt fra servering, konkurranser, give-aways, VR gaming eller photo boot. Vi har mange gode tips til hvordan du kan skape oppmerksomhet. 

 

messeaktivitet_eventaktivitet_teknologi

 

Skal du arrangere et event? 

NPG tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt event, enten det er en mindre kundemiddag eller et større arrangement. Kanskje du skal gjøre noe ekstra i forbindelse med messedeltakelsen? Ingen oppdrag er for store eller for små! 

 

Utstiller på messe? Vi leverer konsept, skisser og messestand 2

 

Uforpliktende tilbud og skisser

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av stands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Kontakt oss vedrørende ditt neste prosjekt. 

 


Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen