Chat with us, powered by LiveChat

Utstiller på messe? Vi leverer konsept, skisser og messestand

Førsteinntrykket er avgjørende

Skal du delta på messe, men trenger inspirasjon og hjelp til standløsningen? Vi er markedsledende innen design og bygging av stands og vet hva som skal til for at du skal få størst mulig utbytte av messedeltakelsen. Med en gjennomført stand med tydelig og klart standkonsept vil du skille deg ut på messen. 

 

 

Fra idéskisse til ferdig stand

NPG fremstiller din messestand i realistiske 3D-skisser for å kvalitetssikre prosessen fra konsept til ferdig produkt. Vi håndterer alt fra konsept, design og gjennomføring av standprosjektet. Ved utforming av standkonsepter er det mange faktorer som spiller inn, herunder funksjonalitet, utforming, kreativitet, bedriftens profil, presentasjon av produkter og løsninger, aktiviteter og interaktive løsninger på standen. Mange av våre prosjekter har fått utmerkelser i kategorien «beste stand». I NPG er vi markedsledende på stand design!

 

Messeaktiviteter

En aktivitet på standen kan være det lille ekstra som bidrar til å tiltrekke oppmerksomhet og engasjere de besøkende. Messeaktiviteter kan være alt fra servering, konkurranser, give-aways, VR gaming eller photo boot. Vi har mange gode tips til hvordan du kan engasjere de besøkende på messen. 

 

 

Events

Planlegger du et event? Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt event, enten det er en mindre kundemiddag eller et større arrangement. Vi kan hjelpe deg med å formidle ditt budskap og skape meningsfulle opplevelser for dine kunder og forbindelser.

 

 

Vi tilbyr uforpliktende tilbud og skisser av din stand

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. Kontakt oss vedrørende ditt neste prosjekt. 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen