Chat with us, powered by LiveChat
smak-messe-smakmesse-norgesvaremesse-npggroup-standløsning-messestand-standlillestrom-zervos

Messestand til SMAK 2020?

Viktigste møteplassen for alle som jobber med mat og drikke

På SMAK 2020 vil du oppdage det nyeste fra lokalproduserte, til verdenskjente merkevareleverandører. Messen arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse, og går parallelt med HOLDBAR som er møteplassen for aktører innen produksjon og emballering. Messen er svært populær innad i bransjen og blant alle besøkende som tar turen til Lillestrøm.

Generer leads, skap engasjement og bygg merkevare

Vårt dyktige team bestående av prosjektledere og designere har lang erfaring med å lage konsepter som bygger generer leads, skaper engasjement og bygger merkevare.

Vi utvikler konsepter som gir oppmerksomhet og er i tråd med din profil, målsetning og budsjett. I tillegg til konsept, visualisering, gjennomføring og nedrigg, råd gir vi kunder med tips til innhold og aktiviteter på standen. Les mer om hvorfor NPG kunde, Nortura Proff, ble tildelt prisen som «beste stand» på forrige SMAK messe.

smak 2020 messe norturaproff 3Ddesign 3Dskisse visualisering konseptskisser

Lønnsomme og engasjerende møteplasser på SMAK 2020

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser. I NPG hjelper vi kunder med å tydeliggjøre budskapet, synliggjøre verdier og forsterke relasjoner gjennom strategisk bruk av messer og events. Vi hjelper gjerne med forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle kanaler for å skape oppmerksomhet og engasjement.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen