SMAK 2020

Messestand til SMAK 2020

Har du alt klart til messen?

På SMAK 2020 vil du oppdage det nyeste fra lokalproduserte til verdenskjente merkevareleverandører. Messen arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse og går parallelt med HOLDBAR som er møteplassen for aktører innen produksjon og emballering.

Generer leads, skap engasjement og bygg merkevare

Vårt dyktige team i NPG, bestående av prosjektledere og designere, har lang erfaring med å lage konsepter som generer leads, skaper engasjement og bygger merkevare.

Vi utvikler konsepter som gir oppmerksomhet og er i tråd med din profil, målsetning og budsjett. I tillegg til konsept, visualisering, gjennomføring og nedrigg, rådgir vi kunder med tips til innhold og aktiviteter på standen. Vi leverte Nortura Proff sin stand som ble tildelt prisen for «beste stand» på forrige messe.

Lønnsomme og engasjerende møteplasser på SMAK 2020

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser. I NPG hjelper vi kunder med å tydeliggjøre budskapet, synliggjøre verdier og forsterke relasjoner gjennom strategisk bruk av messer og events. Vi hjelper gjerne med forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle kanaler for å skape oppmerksomhet og engasjement.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen