Chat with us, powered by LiveChat
smak-messe-smakmesse-norgesvaremesse-npggroup-standløsning-messestand-standlillestrom-zervos

Messestand til SMAK 2020?

Viktigste møteplassen for alle som jobber med mat og drikke

På SMAK 2020 vil du oppdage det nyeste fra lokalproduserte, til verdenskjente merkevareleverandører. Messen arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse, og går parallelt med HOLDBAR som er møteplassen for aktører innen produksjon og emballering.

Generer leads, skap engasjement og bygg merkevare

NPG er markedsledende innen messekommunikasjon, design og bygging av messestands og leverer tjenester innen arrangementshåndtering, møter og event. Vi leverer konsept, visualisering og tar hånd om opp-/nedrigg av standen. Vårt team bestående av designere og prosjektledere gir deg råd og tips til innhold og aktiviteter på standen slik at du kan generere leads, skape engasjement og bygge merkevare. I samarbeid med Nortura PROFF leverte vi «beste stand» på forrige SMAK messe.

smak messe norturaproff 3Ddesign 3Dskisse visualisering konseptskisser

Lønnsomme og engasjerende møteplasser på SMAK 2020

Vi drives av å levere lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen. I NPG hjelper vi våre kunder med å tydeliggjøre sitt budskap, synliggjøre verdier og forsterke relasjoner gjennom strategisk bruk av messer og events. Vi hjelper gjerne med forslag til hvordan du kan markedsføre messedeltakelsen i alle markedskanaler for å skape oppmerksomhet og engasjement.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen