Chat with us, powered by LiveChat

Messestands

NPG er ledende innen design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. We make you stand out! 

Vi har mange kjente merkenavn på kundelisten, og har lang erfaring med å levere effektive og stilrene messestands som formidler ditt budskap, forsterker din merkevare, og legger til rette for de engasjerende opplevelsene som skaper lønnsomme møter mellom mennesker.

 

 

Internasjonale oppdrag 

NPG har gjennom en årrekke levert stand- og kommunikasjonsløsninger i ulike størrelser og format for norske og internasjonale utstillere over hele verden. Våre erfarne prosjektledere følger opp alle detaljer og sørger selvfølgelig for at leveransen skjer i henhold til nasjonale og regionale lover og forskrifter. Gjennom mange års erfaring fra det internasjonale messemarkedet, har vi sammen med vårt kontorer i Stockholm, Frankfurt og Budapest tilgang til et verdensomspennende kontaktnett av leverandører og samarbeidspartner.

 

Paviljonger 

Vi har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger og fellesstands for bedrifter, organisasjoner og nasjonale og regionale interesser. NPG skaper gode løsninger som ivaretar felles overordnet profil, og den enkelte utstillers særinteresser.

Gjennomførte prosjekter

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Til toppen