Messeutstyr

Messeutstyr til messer, utstillinger og eventer

Vi leverer alt av messeutstyr, rollup, banner, messevegg, messetelt, beachflagg og profilering.

Profilering – Print på duk

Messestands med tekstilduk har revolusjonert messemarkedet! Trenden er at flere velger tekstilduker på sine stands istedenfor tradisjonelle materialer. Print på duk er ideelt for gjenbruk, kostnadseffektivt og lett å montere / demontere. Produktet består av en aluminiumsramme og tekstilduker med påsydde gummilister. Med tekstilvegger får du et sømløst uttrykk. Dette er absolutt vår bestselger og passer til alle standstørrelser. 

NPG tilbyr alle våre kunder samme høye kvalitet uavhengig av størrelsen på prosjektet. Bannerstands er ideelt for det som er opptatt av kostnad – og gjenbruk. Tekstilvegger benyttes på stands i alle størrelser, og kan gjerne kombineres med øvrige materialer for et mer eksklusivt uttrykk.

Messeaktiviteter og events

Engasjer besøkende med messeaktiviteter og events! Skap positive assosiasjoner til din merkevare ved å skape en uforglemmelig opplevelse på messen. Gjør noe ekstra som fanger oppmerksomheten til de besøkende og få alle til å føle seg velkomne på standen.

Aktiviteter kan være alt fra fra pop-up restauranter, servering av mat og drikke, konkurranser, gamification, give-aways til interaktive løsninger som fotobar eller VR gaming.

Kaffe er alltid populært. God kaffe kobler mennesker og skaper den gode samtalen. Dedikert barista fungerer som kundepleier og vertskap slik at dere kan drive salg.

En aktivitet på standen kan være det lille ekstra som bidrar til å tiltrekke oppmerksomhet til standen og engasjerer de besøkende.

Til toppen