Chat with us, powered by LiveChat

Nominasjon av beste stand på ONS

Kleven Maritime nominert i kategorien beste stand på ONS

Kleven Maritime ble nominert i kategorien «beste stand» på ONS 2014 i Stavanger. Med hele 1380 utstillere på messen er dette en stor presentasjon. NPG har i  samarbeid med Tegneren Reklamestudio AS, levert messestanden. Tegneren Reklamestudio står bak designet av standen, mens NPG var ansvarlig for opp- og neddrigg og selve gjennomføringen. 

 

ONS er en av verdens største og viktigste møteplasser for olje- og energiindustrien, og arrangeres annenhvert år i Stavanger. Til utstillingen og konferansen kommer selskaper fra hele verden for å vise seg frem for toppledere og representanter fra næringen. ONS gir de besøkende muligheten til å få innsikt i de siste nyhetene, trender, innovasjoner og tekniske løsninger i olje- og energibransjen. NPG har i en rekke år levert innovative og funskjonelle standløsninger til norske og utenlandske aktører på messen. Se noen av våre prosjekter her! 

 

Kleven Maritime

 

Send oss en forespørsel

NPG er en internasjonal aktør i messe- og eventbransjen med over 70 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Frankfurt og Budapest. NPG har stor ambisjon innen utvikling av opplevelsesbasert kommunikasjon. Gjennom kompetansedrevet virksomhet skal vi være en drivende kraft i kunders forretningsutvikling og verdiskapende opplevelser. Vi brenner for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser.

button url=»mailto:halvor@npg.no» target=»blank» style=»flat» background=»#8f9302″ size=»4″ center=»yes» radius=»0″]SEND OSS EN FORESPØRSEL[/button]

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen