Nordental og NTFs landsmøte 2019

Nordental og NTFs landsmøte

Årets viktigste faglige event for tannlegeprofesjonen og dentalbransjen

Vellykket gjennomføring av Nordental og NTFs landsmøte. Den norske Tannlegeforening stod bak arrangementet som ble holdt på Norges Varemesse på Lillestrøm. De tre dagene var tettpakket med faglig påfyll, dentalutstilling og hyggelig sosialt samvær!

Filmsnutt fra messen

Nordental – 3 dager med spennende program og aktiviteter

Den norske tannlegeforening er 135 år og det ble selvfølgelig markert på NTF torget med deilige makroner. Eventet består av spennende foredrag, interessante workshops, en fulltegnet dentalutstilling med stor variasjon og ikke minst den sosiale biten. Det er her dentalbransjen samles! Over 4000 profesjonelle besøkende fra hele den private og offentlige tannhelsetjenesten tok turen til Lillestrøm. Totalt samler arrangementet over 5000 personer. Nordental består av 100 utstillere som tilbyr alt av varer og tjenester til bransjen. Nordental er en unik arena for nettverking, sosial omgang, salg og demonstrasjon av produkter. Her finner du gode tilbud, nyheter og et rikt utvalg av utstyr.

Mer info om arrangementet

Enten du er utstiller, besøkende eller ønsker å lese mer om selve arrangementet, ta gjerne en titt på ntfslandsmote.no. Her finner du nyttig informasjon arrangementet.

Dato for NTFs Landsmøte 2021: torsdag 4. – lørdag 6. november – Bergen

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen