Norge - attraktivt vertskapsland for små og store møtearrangementer

Norge – attraktivt vertskapsland for små og store møtearrangementer

Norge scorer høyt som vertskapsland

Tall fra den ferske undersøkelsen som utarbeides av Union of International Associations (UIA) viser at Norge kommer på en 16. plass med 196 godkjente kongresser. Norge klatrer opp hele seks plasser og presterer bedre enn resten av Norden.

Norge skal være «top-of-mind» for internasjonale kongresser, møter og arrangementer

Innovasjon Norge og Norway Convention Bureau jobber aktivt for at Norge skal være «top of mind» for internasjonale kongresser, møter og arrangementer ved blant annet å delta på internasjonale messer som IBTM World og IMEX. NPG står bak konsept, design og leveranse av Norway Pavilion på disse messene. Det er 10. gang vi leverer den norske fellesstanden og vi er stolte av å kunne bidra til og bygge merkevaren Norge og Norges omdømme internasjonalt.

 

«Norge som kongressland byr på god kvalitet og eksotiske destinasjoner. Norges rykte er veldig bra og det omdømmet er vi bevisst på å ivareta. Det ligger store inntekter i norsk næringsliv i kongresser som arrangeres her til lands, sier Frode Aasheim, leder for Innovasjon Norges internasjonale profilering av Norge som kongressdestinasjon.

Norge - attraktivt vertskapsland for små og store møtearrangementer 1
3D skisse av den norske fellesstanden på IMEX i Frankfurt

Kilde: Norge danker ut resten av Norden som kongressland

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen