Norsk paviljong på BETT Show i London

Norsk paviljong levert av NPG på BETT Show

Ledende møteplass for læringsteknologi 

BETT Show er verdens ledende møteplass for undervisningsteknologi, og viser det siste innen teknologi som kan brukes i undervisningsøyemed.

Messen arrangeres årlig i London, og tiltrekker 40.000 deltakere som får innblikk i det allere nyeste innen læringsteknologi. Årlig ankommer også over 1500 nordmenn, deriblant lærere og skoleeiere.

NPG leverte den norske paviljongen

The Norwegian Classrom er en møteplass hvor norske firmaer står sammen for å promotere det fremste innenfor norsk læringsteknologi. Alle har en egen dedikert plass i tillegg til et felles presentasjonsområde på standen. Samarbeid, inspirasjon og pedagogikk er noen nøkkelord. Materialer som lyst treverk samt bilder av nordlys gir nordiske assosiasjoner og standen skiller seg ut på messen med sitt nordisk særpreg. 

Oppdragsgiver er Oslo Edtech Cluster som er et nettverk for bedrifter og aktører innenfor læringsteknologi. Klyngen jobber med markedsaktiviteter, kobling mot FoU, synliggjøring og kommunikasjon for deltakerne – nasjonalt og internasjonalt.

Messen er en viktig arena for bransjen å komme i kontakt med internasjonale aktører og fremme norsk læringsteknologi. På paviljongen vil underutstillerne få synergieffekt av hverandre, og sammen fremme det nyeste innen norsk undervisningsteknologi.

norsk paviljong_Bett_BettShow_NPGGroup_LeadorFollow

Vi vil gjerne høre fra deg 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen